در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام وخسته نباشید : بنده مدتی پیش تصادف کرده بودم هردو استخوان ساق پای راستم شکسته بود چون هنوز شکستگی التیام نیافته پزشکی قانونی به سال 97 موکول کرد، بنده از بیمه مبلغی علی الحساب تقاضا نمودم که بیمه 33/600/000تومان پرداخت نمود میخاستم ببینم کل دیه رو پرداخت نمودن یا 50درصد دیه رو ضمنأ ابزار اورتپدی نیز در ساق پام کار گذاشتن ،خیلی ممنون.
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

اگر از شما رضایت گرفتن ، کل مبلغ رو به شما دادن و اگر رضایت نگرفتن همون پنحاه درصد علی الحساب پرداخت شده است .

اگر یک استخوان پا فقط یک شکستگی داسته باشد دیه آن درصورت التیام بدون عیب ۸درصد معادل ۱۶میلیون و ۸۰۰هزارتومان و اگر معیوب التیام یابد دیه آن ۱۰درصد معادل ۲۱میلیون تومان می باشد ‌ .ولی اگر هردو استخوان پا یا شکستگی در چند ناحیه باشد از یک استخوان باشد تعداد دیه ها به همان کیفیت فوق الذکر به آن اضاافه میشود

در نامه پزشکی قانونی شما مطلب دقیقتر نوشته شده است