در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام تو برگه ی پزشک قانونیم اینا رو نوشته  اگه لطف  کنین راهنماییم کنین ممنونتون میشم

۱-جرح حارصه اطراف مچ دست راست و سمت راست صورت‌ و لاله گوش راست

۲-ناحیه خراشیدگی مختصر حارصه ابروی چپ و سمت راست پیشانی حارصه

۳-سرخ شدگی زانوی چپ

۴-حارصه خراشیدگی ساق چپ

۵-سرخ شدگی مچ پای راست

۶-کبودی خلف ارنج چپ

۷-سرخ شدگی شانه چپ

۸-کبودی بند انتهایی انگشت چهارم دست چپ

۹-جرح حارصه بند ابتدایی انگشت چهارم دست چپ

۱۰-سرخ شدگی قدام زانوی راست و ساق راست

۱۱-جرح حارصه بسیار سطحی قدام ساق چپ

۱۲-کبودی پهلوی چپ

۱۳-کشیدگی عضلات گردن در اثر اثابت جسم سخت

۱۴-پارگی یک لیگامان زانوی چپ .

تو رو خدا واسه مبلغ دیه  هرکدام ب صورت جدا  کمکم کنید  حتی اگرم شده ب صورت حدودی بهم بگین

درضمن شش هفته طول درمان بهم دادن از طرف پزشک قانونی و این ک تمام شد دوماه دیگه بهم دادن  این ها هم تاثیری در مبلغ دیه داره ؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرروی سلامتی برای شما دارم

تا بند ۱۳ سوال شما ۷درصد دیه کامله یعنی ۱۴میلیون و ۷۰۰هزار تومان به شما تعلق میگیره

اما در مورد بند آخر که دیه نداره و ارش بهش تعلق میگیره (مورد۱۳ هم ارش داره)

هر زانو دارای ۴رباط یا لیگامان هستش

لیگامان صلیبی قدامی و خلفی

لیگامان جانبی داخلی و خارجی

پارگی هر لیگامان صلیبی ۸درصد ارش داره

پارگی مجموع لیگامان های جانبی ۸درصد ارش

درنهایت اگر تمام لیگامانها پاره شده باشند (اتفاق نادری هست) ۲۴درصد ارش تعلق میگیره