در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام بیمه کشاورزی شالیزار بودم که امروز متوجه شدم که بیمه من قطع شدچون بخدا از قانون خبر نداشتم چون پدرم کم سواد بود به نام من پروانه گرفت برای خودش مشغول باشه حالا چکار کنم میشه پروانه کسب به نام پدرم بزنم یا باطل کنم و بیمه کشاورزی شالیزار خودمو ادامه بدم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

با ابطال پروانه کسب به نام خود میتوانید مجدد بعد ا بارسی و تایید کشاور بودن نسبت به بیمه کشاوری خود اقدام نمایید