در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
از طریق سازمان تامین اجتماعی از کار فرما شکایت کردم به خاطر عدم پرداخت بیمه ولی بیمه زورش به شرکت نمیره چیکار کنم

سلام بعد از گذراندن نزدیک یک سال روال اداری و شکایت از کار فرما به دلیل عدم پرداخت بیمه از طریق سازمان تامین اجتماعی باز هم هیچ اتفاقی نیفتاد و کار فرما اینقدر قدرت داره که پرداخت نمیکنه و اصلا توجهی به درخواست سازمان تامین اجتماعی برای پرداخت بدهی بیمه بنده نکرد اگه جایی هست که حرف من رو گوش کنن و حق من رو از این کافر بگیرن ممنون میشم راهنمایی کنید شماره خودم رو میزارم اگه راهی بلدیت بهم بگید لطفا

ممنون از دوستان که زحمت میکشن
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه شما از کارفرما در اداره کار شکایت کردید رای خود را به اجرای احکام دادگستری ببرید واز طریق توقیف اموال اقدام نمایید