در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
سلام عایکم

تشکر هم میکنم بابت پیگیری هایی که انجام می دهید

ایا کار کردن در مکانی که اعلام میکند بعد از مثلا سه ماه از کارکرد، شمارا بیمه می کنیم مشکلی برای ما ایجاد نمی کند
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

با سلام
با عنایت به اینکه کارفرما مکلف است باستناد ماده ۱۴۸ قانون کار کارگران خود را نزد سازمان تامین اجتماعی بیمه نماید شما می توانید در خصوص بیمه ماهای اولیه کارکرد که کارفرما با تامین اجتماعی پرداخت نکرده است به شعبه مربوطه مراجعه وفرم اداعای سابقه تکمیل وتحویل نماید تا وفق مقررات تامین اجتماعی اقدام شود مشاور روابط کار