در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام در تصادفات ناشی از رانندگی بعد از اجرای حکم اگر اون ۲ونیم درصدی که بایستی به بیمه پرداخت کنیم اگر نتوانیم پرداختش ایا دیه رو به شخص اسیب دیده در تصادف پرداخت میکنند یا خیر

ایا بعد از اجرای حکم قطعی ورفتن به بیمه جهت اخذ دیه اگه راننده اون ۲ونیم درصد رو به بیمه پرداخت نکند دیه رو به شخص اسیب دیده بیمه پرداخت میکند یا نه
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

پرداخت دیه به زیاندیده باید بدون  وجود هرگونه شرطی و اخذ تضمینی صورت بگیرد .

 مستفاد از ماده ۱۴ قانون بیمه ثالث ۹۵