در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
باسلام و درود. در بیمه عمر پاسارگاد ایا علاوه پرداخت خسارت ناشی از حادثه برای از کارافتادگی موقت هم شرکت مبلغی را متقبل می شود یا خیر؟

ایا علاوه بر هزینه های بیمارستان ناشی از حادثه برای از کارافتادگی موقت هم بیمه عمر پاسارگاد مبلغی رو متقبل میشود یا خیر
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز در صورتیکه در هنگام تهیه بیمه نامه پوشش درآمد از کارافتادگی را نیز تهیه کرده باشید این پوشش به شما تعلق خواهد گرفت.