در سایر توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

پدر من متولد ۵۱ و تا به حال بیمه ای نداشته است، حقوق بگیر نبوده و بازنشسته هم نیست.ضمنا به دلیل تصادف دچار دیسک کمر و شکستگی گردن مهره چهار و پنج است که در حال حاضر در گردن او پلاتین است.از طریق سازمان بهزیستی میتوان برای ایشان از کار افتادگیگرفت ؟و کفالت ایشان را بگیرم؟؟بنده تک فرزند هستم و فرزند بزرگ خانواده هستم .و کارمند یک شرکت خصوصی هستم و خرج خانواده ب عهده بنده است.بنده متولد ۷۴ هستم.

پیشاپیش از پاسخگویی شما کمال تشکر و سپاسگزاری را دارد
1 پاسخ
توسط (1,790 امتیاز)
سلام اگه تو بهزیستی تشکیل پرونده بدید یه مستمری ۵۳ هزار تومنی به اضافه یارانه ۹۵ هزار تومنی بهش میدن و تا پنج سال حق بیمه اختیاری تامین اجتماعی پرداخت میکنند(البته همیشه بودجه ندارند!!!) ولی در مورد کفالت اساتید دیگه جوابگو باشند، ضمنا شما نگفتید مال کدوم شهر هستید، وضعیت پدرتان چه جوریه؟ میتونه حرکت کنه یا نه؟ که من بتونم بهتر راهنمایی کنم