در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام

چرا پزشکی قانونی به پین های که بعلت تصادف و شکستگی لگن وستون فقرات حفظ تراکشن اسکلتی، 2سری دراتاق عمل اول استخوان درشت نی واستخوان زانو پین گذاری کردند اماپزشکی قانونی اصلا اشاره ای به این موضوع نکرد؟

3 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
پاسخ به این سوال مستلزم رویت یا ارایه تمامی نظریاتپزشکی قانونی است اما آگاه باشید از این دست اشتباهات در هنگام نگارش و انشای نظریه پزشکی قانونی معمول است و مستلزم اعراض میباشد.