در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

شخصی از بالابر مغازه بنده افتاده و یک مهره l1 کمر شکسته و با عمل جراحی التیام پیدا کرده است حال سوالم اینه که دیه این شخص چقدر است و طول درمان چقدر محاسبه می شود و هزینه های بیمارستانی که بنده ازاد حساب کردم چجوری میشه و دیگه اینکه شخص بیمه نیست
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

با توحه به نظریه خطر در مسّولیت مدنی شما مسّول جبران خساراتی هستید که از بالابر شما برای ثالث حادث میشود .

دیه شکستگی ستون فقرات که بدون عیب درمان شود ۱۰درصد دبه کامل است

هزینه های بیمارستانی را هم که لطف کردید و حساب کردید