در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام. بنده در تاریخ  سوم خرداد زایمان کردم. شرکت اشتباها ماه خرداد بیمه با کارکرد رد کرده. ولی از تیر تا پایان آبان مرخصی زایمان رد کردن. حالا من چطور میتونم حقوق ایام بیکاری را دریافت کنم؟ باتشکر از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

با مکاتبه کارفرما با شعبه و اعلام اشتباه در واریز حق بیمه و ارائه اسناد و مدارک مبنی بر تاریخ زایمان و استراحت شما ، تامین اجتماعی نسبت به اصلاح سوابق اقدام می نماید و شما می توانید کمک هزینه ایام بارداری خود را دریافت نمایید.