در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)

سیستم کاری ما تولید نرم افزار بصورت (پروژه-ساعتی) است. یعنی پروژه به شکل مشخص و دقیقی نداریم که عددش را مشخص کنیم. از طرفی حقوق بیس هم نیستیم که سر ماه حقوق پرداخت کنیم.

بچه های تیم در محل مربوط به خودشون پروژه یا کار را انجام میدند و ساعت کاری که انجام دادند را ثبت میکنند و بر اساس اون ساعت کار اعلام شده و عددی که توافق کردیم پرداخت بهشون انجام میشه.

از طرفی ما مبلغ بیمه را تقسیم کردیم و به ساعت کارشون اضافه کردیم. به شکل دیگه ای نمیتونیم اینکارو انجام بدیم نه حقوق ( چون حضور پیدا نمیکنند ) نه پروژه ( چون از الان مشخص نیست چقدر زمان ببره )

سوالاتی که دارم:

  1.  به چه نحو باید قرارداد با این افراد نوشت؟ با توجه به اینکه سیستم کاری این ها دستمزدی هست مطابق با ساعات اعلامی کار انجام شده
  2.  ایا این امکان هست جمع ساعات اعلام شدشون را تقسیم بر ۸ ساعت کار کرد و به عدد بدست اومده به عنوان تعداد روز بیمه رد کرد؟
  3.  اگر این افراد شکایت کنند اداره کار بابت عدم پرداخت بیمه چه اتفاقی میوفته؟ ایا امکانش هست چک یا ضمانتی ازشون دریافت کرد و اگر شکایت کردند اون چک را نقد کنیم؟
  4.  بطور کلی چه نوع قراردادی برای این سیستم کاری میشه انجام داد اگر نمونه ای هست ارسال بشه ممنون میشم

1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام -  بیمه غیرقابل توافق و خریداری می باشد. لذا حسب ماده 183 قانون کار ، کارفرمایانی که خلاف ماده 148 از همین قانون عمل نمایند علاوه بر تادیه کلیه حقوق کارگر، جریمه ای معادل 2 تا 10 برابر حق بیمه مشمول خواهند شد.

در قراردادهای ساعتی به نسبت ساعات کارکرد می باید نسبت به اعمال بیمه آنان اقدام نمود. هر 8 ساعت کار معادل یک روز حق بیمه منع قانونی ندارد.