در سختی کار و مشاغل سخت توسط (2,540 امتیاز)
سلام

بنده 15/5 سال سابقه مشاغلی که همکاران دریک قسمت باهم کارمی کردیم باشرایط سختی وزیان اورکه موردتایید قرارگرفت وبازنشسته شدن مشغول به کاربودم بعلت اختلاف سلیقه باکارفرماازکارخانه قطع رابطه کاری نموده حدود25 ماه است بیمه بیکاری دریافت میکنم تا11ماه هم شرایط دریافت بیمه بیکاری دارم درضمن 22ماه حق بیمه خدمت سربازی واریز کرده ام سابقه درسوابقم درج شده ایا می تونم فرم سختی زیان اورپرکنم که بعدتاییددرپرونده بیمه ام محفوظ بماندچون شرکت که کارکرده ام ورشکسته شده احتمال منحل سدنش است درضمن تکلیف حق 4درصد چگونه خواهد بودخواهشمنداست درصورت امکان راهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام تاییدیه سخت وزیان آور تا دوسال اعتبار دارد اما اگر کارخانه تعطیل بشود سختی کار شما که ازبین نمیرود اما بابت مبلغش میتوان در موقع بازنشستگی پرداخت نمود وباشکایت به اداره کار از کارفرما مطالبه نماید