در سختی کار و مشاغل سخت توسط (110 امتیاز)
سلام.مدت 4سال دركارگاه داراي مشاغل سخت وزيان اور كار كردم كه از طريق اداره كار تاييد شده است الان با احتساب 4سال 25سال سابقه بيمه دارم مي خواهم ازماده 10 نوسازي صنايع جهت بازنشستگي استفاده نمايم ليكن تامين اجتماعي همان 25 سال را ملاك قرار مي دهد و2سال مابه التفاوت 4سال را محاسبه نمي كندتكليف چيست باتشكر.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام در صورتی که عنوان شغلی که در فرم سخت وزیان نوشته اید با عنوان شغلی که در لیست حق بیمه واریزی مغایرت داشته باشد مورد تایید تامین اجتماعی قرار نمیگیرد بایست عنوان شغلی که درلیست واریز بیمه نوشته شده همان شغل را در فرم سخت وزیان آور بنویسید