در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام:

درکارگاه پرده فروشی،فروشندگی،خیاطی ونصب پرده انجام میدادم' در اولین روز بیمه شدن کارفرما مرا همراهموتور سیکلت بدون بیمه خود،باجعبه ابزار وپرده ها وچوب پرده هابه من مشتری برای نصب فرستاد ( میدانست من گواهینامه ندارم)که تصادف کردم ودودستم وپایم شکست طبق کروکی پلیس مقصر حادثه من بودم، در اولین عمل جراحی کارفرما یا دولت  یانمیدانم بیمه هزینه بیمارستان را داد وبعد کار فرما من را از کار اخراج کردبعد از آن پنج بار عمل کردم با هزینه خودم که دچار نقص وعدم حرکت زانو وعفونت استخوانی غیر قابل درمان شدم " آیا میتوانم بعداز کارفرما بابت نقص عضو ودریافت غرامت شکایت کنم وآیا به حقم میرسم؟" اگر جواب مثبت است لطفا یک وکیل معرفی کنید" باتشکر.
2 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام به دلیل نداشتن گواهینامه امکان استفاده از پوشش حوادث راننده بیمه نامه شخص ثالث مقدور نیست . با این حال در صورت امکان اثبات رابطه کارگری کارفرمایی امکان طرح دعوا در مرجع قضایی و دادگاه از کارفرما میسر است.