در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام ببخشید من در پالایشگاه کار میکنم. سختی کار شغل من در اداره کار تایید شده کارفرما میگوید یا اینکه تعهد بده که 4درصد خودت پرداخت کنی یا من اعتراض میکنم که تایید نشود چکار کنم؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
سلام ، اعتراض به رای کمیته درآئین نامه پیش بینی شده وحق طرفین میباشدکه نسبت به آرای صادره اعتراض نمایند ، اما صرف اعتراض به معنی نقض رای نمی باشدلذا درقانون پرداخت 4% رابرعهده کارفرماقرارداده واگرچنانچه خلاف موضوع ثابت شوددرمراجع صالحه قابل رسیدگی خواهدبود.