در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام

من ۲۰ سال در شرکت چیت ری (ریسندگی و بافندگی ری)کار کردم؛۱۷ سال پیش شرکت ورشکت شد و تمام کارگر اخراج کرد،بنده ادامه بیمه خود را بصورت متناوب ریختم  در حال حاضر ۲۶ سال سابقه دارم.

چند سال از کار در شرکت من جز مشاغل سخت و زیان اور مورد تایید کمیته استانی قرار گرفته و جز سوابق ارفاقی قرار به بنده بدن،هزینه بیمه سوابق ارفاقی باید کارفرما بدهد!آیا شرکتی که ورشکست شده کارفرمایی دارد که حق بیمه ارفاقی منو پرداخت کنه؟یا بهتره خودم پرداخت کنم دنبال دردسر نگردم تا بازنشسته شوم؟!

سوال بعد اینکه منظور از ۴ درصد حق بیمه باید کارفرما بدهد مابقی ۹۶ درصد باید خودم پرداخت کنم؟یا فقط ۴ درصد باید پرداخت شود؟

۷ سال سوابق ارفاقی سال ۶۲ تا ۶۹ حقوق بنده ماهی پنجاه هزار بود حدودا چقدر باید بابت سوابق ارفاقی ای سال ها پرداخت کنم؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در صورتیکه شرکت کد کارگاهی فعال نداشته باشد امکان ایجاد بدهی و پرداخت آن وجود ندارد ولی در صورت ایجاد بدهی میتوانید شخصاً آن را پرداخت نمایید