در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام من پارسال ماشینمو بیمه بدنه کردم چند تا سوال داشتم ازتون

یکی این که، متاسفانه دیروز اخرین روز تمدید بیمه نامم بوده و من نتونستم برم و تمدیدش کنم حالا تکلیف بیمه بدنه ماشینم چی میشه و ایا میتونم با وجود تموم شدن مهلت تمدید از تخفیف عدم خسارت استفاده کنم یا اینکه کلا بیمه ام فسخ میشه؟  و اگر فسخ بشه این میزان پولی که به بیمه دادم و یک سال عدم خسارت داشتم و ازش استفاده نکردم تلکلیفش چی میشه؟

ماشینم پرایده 88 هستش و کلا 12 تومن هنگام خرید بیمه بدنه بیمه شده و تمامی شرایط بیمه شامل اتش سوزی و سیل و سرقت درجا و غیره رو هم تو بیمه نامه لحاظ کردم و به طور کامل بیمه کردم.

ادمین: در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

سوال دوم: آیا بیمه بدنه هزینه تعمیرات ماشین را نیز پوشش می دهد ؟

2 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام تخفیف بیمه نامه بدنه با وجود بروز فاصله در تمدید تا یک سال از بین نمیرود و به قوت خود باقی است.