در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.

من موتور سوار بودام و تصادف کردم که مقصر طرف مقابل بوده.تاندون بین انگشت۴و۵دست راستم پاره شده به علت بریدگی عمیقی که رخ داده.میخواستم بدونم دیه چقدر تعلق میگیره؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

 آرزوی سلامتی برای شما دارم

با توصیفی که از جراحت وارده فرمودید بدلیل بریدگی عمیق ایجاد شده جراحت شما مشمول دیه متلاحمه میشود که ۱.۵ درصد دیه کامله میشود و بخاطرپارگی تاندون ۲درصد ارش تعیین میگردد.

اما از طرفی یک یا دو انگشت شما دچار اختلال در تحرک میباشد که پزشکی قانونی پس از طول درمان درمورد التیام بدون عیب یا از کارافتادگی آن اعلام نظر مینماید .