در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

در تاریخ 95/11/5 با موتور سیکلت در ازاد راه شیخ فضل الله به علت لغزندگی جاده و عدم دید کافی با گارد ریل برخورد کردم و نازک نی و درشت نی ساق پای راستم دچار شکستگی(خردشدگی)شد و مقداری جراحت روی صورتم ایجاد شد و هر دو رباط صلیبی پای راستم صد در صد پاره شد . در کروکی پلیس مقصر شناخته شدم . بنده دارای بیمه نامه شخص ثالث و حوادث راننده و دارای گواهینامه موتور می باشم و تمدید بیمه نامه در تاریخ 95/4/11 بعد از تاریخ 95/3/29می باشد ایا طبق قانون جدید بیمه دیه به بنده تعلق می گیرد .

در ضمن پرونده مراحل پزشکی قانونی را طی کرده و به بیمه ایران به کارشناس حوادت تحویل داده شده است و هنوز جوابی نداده اند وگفتند بعد عید جواب میدهیم.

با تشکر
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

موضوع خسارت شما، سرمایه بیمه نامه حوادث راننده است که کمی با دیه (جزای نقدی ) تفاوت دارد.

بر اساس معاینات پزشکی قانونی و درصد ازکار افتادگی و نقص عضو جنابعالی، شرکت بیمه گر ملزم به پرداخت خسارت به نسبت سرمایه حوادث راننده است.

رسیدگی به پرونده جنابعالی کمی زمان بر است و ممکن است در اولویت شرکت بیمه گر نباشد که قبل از عید پرداخت شود.

از طرفی بعد از قطعی شدن رای پزشکی قانونی و احیانا رای دادگاه (در صورتی که از شرکت بیمه گر شکایت کرده باشید ) خسارت شما قابل پرداخت است.