در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده یه عمویی داشتم به دلیل غده سرطلانی مغزش در سن 33 سالگی با 10 روز بیمه از کار افتاده شد و ماهیانه تا خودش در حیات بود حقوق 10 روز بهش پرداخت میشود حال خودش  فوت کرده و دارای دو فرزند دختر و همسر میباشد و حقوق 10 روز برایشان کفایت نمیکند طبق قانون میتوانند درخواست 30 روز کامل بیمه را دهند بهشان تعلق میگیرد خواهشا راهنمای کنید؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

در صورت داشتن سابقه کمتر20سال به نسبت سابقه برقراری مستمری ا سوی تامین اجتماعی منظور و پرداخت میگردد و امکان افایش میسر نمیباشد