در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام خوب هستین

من 8 سال سابقه بیمه قالیبافی داشتم.و بخاطر تغییر مکان به بیمه اختیاری تغییر دادم... و به دلیل تغییر بیمه سه سال از بیمه من کم کردن.. آیا این قانونیست؟

49 سال دارم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

سابقه بیمه رو نمیشه کم کرد، مگه اینکه سابقه بیمه قالیبافان یا اختیاری با سابقه اجباری تداخل داشته باشه.

اما به نظر می رسه بیمه قالیبافان شما با نرخ  ۱۴ درصد بوده و مابه التفاوت آن به نرخ کامل رو پرداخت نکرده اید؛ در این صورت سابقه قالیبافان  با طرح قدیم نصف سابقه کامل محسوب می گردد.