در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
آیا در صورت عدم حضور  پزشک متخصص در بیماری مربوطه،وحضور پزشک دیگری با تخصص نامربوط در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی بر خلاف آیین نامه اجرایی کمیسیونهای پزشکی ماده (4) آیین نامه بند( ج ) رای صادره قانونی است.؟!!!
1 پاسخ
توسط (770 امتیاز)
خیر رای صادره قانونی نبوده است. اعتراض در مهلت مقرر باید می شد تا به کمیسیون تجدید نظر برود. بعد اگر باز هم ناراضی بودید باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید در مهلت مشخص.