در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام، خودرويي دارم كه شماره و پلاك راهنمايي به نام خودم تعويض گرديده ولي به دليل مهاجرت صاحب سند، دسترسي به ايشان غيرممكن گرديده بيمه بدنه و شخص ثالث به اسم خودم صادر شده ايا در صورت ايجاد هر گونه حادثه منجر به نياز به دستور قضايي مانند ديه ايا نياز به ارايه اسناد مالكيت ميباشد؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

باستناد ماده ۲ ق ب ث ۹۵ دارنده ی  وسیله نقلیه مکلف است وسیله را بیمه ثالث کند و در تبصره این ماده تصریح شده که دارنده اعم از مالک یا متصرف (استفاده کننده)میباشد.