در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)

سلام خدمت کارشناسان محترم
در رابطه با این مورد که اسناد هزینه های معالجه و درمان رو به دادگاه تحویل بدم تا قبل از صدور حکم بیمه گر رو ملزم به پرداخت کنه عرض کنم خدمتتون که بنده تو تصادف بینیم شکست و کلینیک عمل کردم حدود یک میلیون هزینه عمل شد.اگر مدارک عمل رو تحویل دادگاه بدم بیمه هزینه عمل رو میده؟احتمالش هست که نده؟

مدیر سایت :- در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

 سوال دوم: در نامه پزشکی قانونی ذکر شده شکستگی بینی که بهبود یافته و دارای دیه مقدر می باشد . دیه آن چقدر است ؟

1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

هزینه معالجه و درپان بر عهده بیمه گر است.

البته باید اسناد را قبل از صدور رای مهایی به قاضی پرونده تحویل دهید.

اگر درپان در یک مرگز خصوصی انجام شود ممکن است بیمه گر تمامی هزینه ها را منقبل نشود و مثلا طبق تعرفه وزارت بهداشت یا معادل یک مرکز دولتی همسطح، پرداخت نماید.