در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
ایا زیاندیده در تصادف جرحی میتونه  از مقصر حادثه شکایت حقوقی کنه وپول مازاد  بر دیه بگیره از راننده واگر شکایت کنه راننده بده یابیمه چون حکم قطعی بیمه را دادگاه صادر کرده وزیاندیده شکایت حقوقی کرده که دیه از خرج بیمارستان بیشتر شده که در بیمارستان خصوصی تحت معالجه بوده والان من مقصر ایا وکیل بگیرم یا نیا زی نیست ودادگاه تبرعه میکنه
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

تمامی حقوق زیاندیده تصادف، از محل بیمه شخص ثالث قابل پرداخت است و ریالی از جیب راننده مقصر نباید پرداخت شود.

اگر شرایط ریکاوری یا بازیابی خسارت صادق باشد مسئله دیگری است.

در مورد هزینه های معالجه در بیمارستان خصوصی، اگر صورت هزینه ها را قبل از صدور رای به دادگاه ارائه می کرد، بخش یا تمامی این هزینه ها را بیمه گر پرداخت می نمود.

حال اگر هم شکایتی کند، باز هم شما باید عنوان کنید که طرف شکایت ایشان من نیستم و باید علیه شرکت بیمه گر اقامه دعوی کند.