در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
در صورتیکه کارفرما از امضای برگه معرفی بکار امتناع ورزد چه کاری می توان انجام داد ؟

بنده جهت مرخصی زایمان از شش ماه به نه ماه شکایت کردم و رای دیوان مثبت است . درصورتیکه کارفرما تا شش ماه را مرخصی زایمان بزند ایا سه ماه دیگر به من تعلق می گیرد ؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام وقتیکه شکایت به نفع شما رای صادر شده باشد شما میتوانید آن سه ماه رو هم دریافت نمایید  اگر محکوم علیه از اجرای رای خودداری میکند میتوانید با مراجعه به دیوان درخواست اجرای حکم رو بخواهید