در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

 لطفامبلغ دیه منو مشخص کنید

پزشک قانونی بیست چهاردرصد ارش و شگستگی درشت نی پا که پلاتین گذاشتن چهاردنده سمت راست شکستگی ترقوه شکستگی پنج مهره ستون فقرات هفت درصدکاهش دیدگفتن دیه مقدر لطفا مبلغ دیه رو مشخص کنید

ممنون
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

تنها مرجع قانونی تعیین میزان از کار افتادگی و نقص عضو، پزشکی قانونی است. از جان عزیزتر وجود تدارد و پزشکی قانونی سازمانی است که با جان مردم در ارتباط است. از این لحاظ نظارت های شدیدی بر عملکرد این سازمان وجود دارد.

به نظر می رسد که پزشکی قانونی 24% ارش را تعیین نموده و برای تعیین دیه شکستگی ها و ... مناظر ایت تا وضعیت جسمی آسیب دیده، تثبیت شود.

قطعا در معاینات بعدی میزان دقیق نقص عضو و دیه مرتبط با آن نیز مشخص می شود.