در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

اگر (مستمری بگیر) زن باشد ودر 42 سالگی بازنشسته شود اگر فوت شود و همسر کمتر از 50 سال سن داشته باشد و تحت تکفل زن نباشد نحوه برخورداری از حقوق بین شوهر و فرزند به چه صورت است .

 ممنون
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام درصورتی به همسر مرد تعلق میگیرد که تحت کفالت همسر بوده باشد در این صورتی که شما فرمودید به شما تعلق نمیگیرد فقط بین فرزندان تقسیم میشود