در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام..بنده از سال 85 تا 93 به صورت چندماه در سال در یک کارگاه اهنگری کارمیکردم...برای بنده هیچ گونه بیمه ای رد نشده بود. بعد از اخراج بنده به اداره کار شکایت کرده و توانستم بیمه برای 3سال را اثبات کنم ..کارفرما باید جمعا بیمه ی 3سال را پرداخت نماید...بعد از طی مراحل دیوان عدالت و لازم اجراشدن رای اداره بیمه میگوید که از حق بیمه ی این سه سال باید 7درصدش رو خودم واریز کنم. میگن که کارفرما میتونه ادعا کنه که حق بیمه رو از حقوقت کم نکرده..اصلا مدارک حقوقی در بین ما وجود ندارد...کارگر بازار ازاد فیش حقوقیش کجا بود که اثبات کند کارفرما 7درصد ازحق بیمه را از حقوقش کم کرده بوده یا نکرده بوده..حقوقم رو با شکایت بزور گرفتم بخدا...ممنون میشم راهنماییم کنید.
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام
وفق ماده 28 قانون تامین اجتماعی مسئولیت کسر 7 درصد حق بیمه از حقوق و مزایای بیمه شده و واریز آن به اضافه سهم کارفرما طی لیست حق بیمه بر عهده کارفرما میباشد و در صورت عدم واریز کارفرما باید خسارت سازمان را جبران نماید لذا واریز 7 درصد حق بیمه توسط شما وجه قانونی ندارد مگر اینکه طبق متن رای دیوان و ادعای کارفرما مبنی بر عدم کسر 7 درصد به اثبات رسیده باشد در اینصورت پرداخت 7 درصد بر عهده شما میباشد.