در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید.

من نامه پزشک قانونی رابعدازطول درمان گرفتم الان فقط درصدی برای اسیب بافت نرم شکم زده ولی شکستگی بازوم را زده بدون جراحی وبدون عیب درمان شد الان درصد شکستگی را دادگاه باید بزنه وچند درصد هس؟مرسی ازراهنماییتون
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

درصد از کار افتادگی و نقص عضو توسط پزشکی قانونی مشخص می شود که بازوی مشورتی مقامات قضایی است. مثل کارشناسان رسمی دادگستری که  در رشته اای مختلف به امور حقوقی کمک می کنند .

رویه به این شکل است که پس از تثبیت وضعیت جسمی مصدوم، معاینه نهایی صورت می گیرد و بر اساس میزان جراحت و آسیب، درصدی از دیه کامل به عنوان ارش یا دیه از کار افتادگی ویا نقص عضو تعیین می شود.

دادگاه با ملاحظه سایر جوانب، شرکت بیمه گر یا مسبب حادثه یا صندوق تامین خسارت های بدنی را ملزم به پرداخت جزای نقدی (دیه ) می کند.