در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

من امسال برج ۹ تصادف کردم ومقصر هم نبودم پس از انتقال به بیمارستان دولتی و عدم وجود دکتر پس از ۳ ساعت با رضایت شخص ترخیص شدم و به بیمارستان خصوصی رفتم و تا کنون ۲۵ملیون هزینه کرده و یک عمل دیگه هم دارم فاکتور همه هم دارم

ایا بیمه ایران این هزینه  را پرداخت میکند یا یا مقصر است یا از جیبم رفته
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

در صورتی که از مقصر حادثه شکایت کرده اید، اسناد پزشکی را قبل از صدور رای نهایی به دادگاه تقدیم کنید و یک لایحه روی آن بگذارید مبنی بر "پرداخت هزینه های درمانی طبق اسناد پیوست"

در مواردی که بیمارستان های دولتی جوابگوی معالحه مصددمین تصادف نیستند، هزینه های درمان حداقل مطابق با تعرفه وزارت بهداشت، قابل پرداخت است.