در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
با سلام

پرونده تصادفی دارم که با اعتراض به نظریه نهایی پزشکی قانونی، به کمیسیون پزشکی ارجاع و در نتیجه شکستگی بنده، خردشدگی و ارش وجود پلاتین در ران پا ۳%بیشتر شد.

آیا بیمه میتواند به نظریه کمیسیون پزشکی اعتراض کند؟ و یا از پرداخت مبلغ تعیین شده توسط کمیسیون سر باز زند و مبلغ کمتری پرداخت کند؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

طرفین دعوا حق دارند به نظر کارشناسی اعتراض کنند ولی باید دلیل اعتراض را مشخص و اثبات کرده تا اعتراض بر نظریه وارد شود . ضمنا رای نهایی از طریق دادکاه اعلام میشود وهمه مطیع رای دادگاه هستند