در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
من زن مطللقه هستم که چندسالی که پدرم فوت شدن مستمری میگیرم و بعد فوت مادر هردو سهم رابمن میدن اما از هیچ امکاناتی که بصورت اقساطی باشه ببهانه اینکه من دختر کفیلم هستم و ممکنه هر لحظه ازدواج کنم و مستمری من قطع بشه نمیتونم تستفاده کنم مثلا بیمه خودرو اقساط یا خربد لوازم خانه اقساطی وخودرو لیزینگی و امامکانات هتلهاو تفریحگاه های قسطی آخه این توجیه درسته واقعا آیا امکان گرفتن وام را دارم لطفا راهنمایی کنید متشکرم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

طبق قانون ، افراد مستمری بگیر صرفا" برای خود و افراد  خانواده که شامل فرزند ، همسر ، پدر و مادر است میتوانند از شعب تامین اجتماعی گواهی کسر اقساط دریافت کنند و ضمانت بانکی انجام دهند.