در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام

من در سال ۹۴ تصادف کردم و علی ا لحساب دیه منو ۵۰ درصد از صدمات اورژانس اولیه ۸۰ میلیون بوده در سال ۹۵ بهم دادند و رای دادگاه در مرداد سال ۹۶ با ۱۷۰ درصد برای من داده شد منتهی به خاطره مسایل قضایی برای رای قطعی به سال ۹۷ می شود

  1. ایا دیه من به سال ۹۷ می شود؟
  2. ایا به خاطره اینکه علی الحساب گرفتم دیه منو می تونن به همون سالی که علی الحساب گرفتم حساب کنند؟
  3. ایا ماتفاوت دیه و ماتفاوت افزایش دیه به ازای هر سال کی باید بده بیمه با فرد؟
  4. مبنای زمان چی میشه؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

طبق ماده٤٩٠ قانون مجازات اسلامي و همچنين ماده ١٣ و ماده ٣٤ قانون بيمه شخص ثالث مصوب ٩٥ مابه التفاوت ديه شما بايد بروز پرداخت شود