در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینجانب به مدت 34 ماه در یک شرکت خصوصی بدون بیمه کار کردم وقراردادم نیز تنها دست شرکت میباشد.وفقط چند فیش حقوقی و واریزی آنها را در اختیار دارم. هم اکنون بدلیل شرایط بد و نپرداختن حدود 6 ماه از حقوقم از آن شرکت خارج شدم.در ضمن حقوق دریافتی اینجانب کمی بیشتر از پایه حقوق وزارت کار بود و شرکت فوق الذکر ثبت قانونی نشده است.چگونه میتوانم حقوق و مزایای قانونی خود را(شامل حقوق و عیدی وسنوات) مطالبه نمایم.

با ذکر این نکته که آدرس دفتر و محل سکونت مالک شرکت را دارم.

با تشکرفراوان
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام -  با مراجعه به اداره کار محل اشتغال خود و تکمیل فرم دادخواست اولیه تعیین وقت نمایید تا موضوع در هیات تشخیص مورد رسیدگی قرارگیرد.

داشتن مدارکی که دال برکارکرد یا اشتغال شما درآن شرکت باشد الزامی و برعهده شما میباشد، لذا فیش های حقوقی و همچنین پرینت واریز بحساب بانکی خود را در روز جلسه رسیدگی بهمراه داشته باشید و علاوه برآن چنانچه دیگرمدارکی را دراختیار دارید را تحویل هیات رسیدگی نمایید..