در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام در قرار داد من با یک شرکت پیمانکاری در قسمت کسورات نوشته شده که تمامی کسورات قانونی بیمه و مالیات و مفاصا حساب و....بر عهده پیمانکار می باشد . و من بر اساس همین بند تمامی مبالغ قرار داد را پرداخت کردم ..... الان برای گرفتن مفاصا حساب باید  به چه روشی عمل کنم؟ لطفا راهنمایی کنید اگر شرکت پیمانکار ی اداره دولتی باشد
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

اگر مفاصا حساب بیمه لازم دارید و کارخدماتی می باشد می بایست طبق ماده 38 سازمان تامین اجتماعی از هر صورت وضعیت 5 درصد بابت بیمه کسر میکردید و همچنین قسط اخر صورت وضعیت رو نزد خود نگه میداشتید(وظایف کارفرمایان) بعد برای ازاد شدن این مبالغ پیمانکار رو معرفی میکردید به بیمه که مفاصا حساب بیمه بگیرد

الان کارتون سخته که پیمانکار رو مجاب کنید که براتون مفاصا حساب بیمه بگیرد.و باید راضیش کنید مفاصا حساب بیمه اخذ کند