در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

بهترین بیمه درمان تکمیلی انفرادی در سال 97 کدام است ؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که هنوز برای سال 97 هیچ تعرفه و یا نرخ و یا شرایط جدیدی طراحی و اعلام نشده.

نه در حوزه تامین اجتماعی،نه در حوزه دیه( که مهم ترین عنصر در محاسبه حق بیمه های ثالث هست) و نه در حوزه درمان به لحاظ اینکه تعرفه های بیمه های درمانی بعد از تعطیلات نوروز و معمولا" تا اواخر فروردین ماه اعلام میشه.

بنابراین تمام سوالات در این حوزه هایی که خدمت تون عرض کردم موکول میشه به آینده.

البته در خصوص تامین اجتماعی باید خدمت تون عرض کنم که تا قبل از 29 اسفند ماه(پایان سال جاری)،می بایست که میزان حقوق پایه کارگران در سال آینده حتما" مشخص بشه تا همه از میزان آن اطلاع و آگاهی داشته باشن(چه کارفرمایان و چه کارگران).

پس لطفا" صبر پیشه نمایید تا هر یک به وقتش اعلام بشه.

با تجدید احترام.