در قانون کار و قرارداد کار توسط (120 امتیاز)
باسلام

کارگری دارای 9 فرزند هست و کارفرما گفته باید اخراج بشه یا اینکه تعهد بده که بابت 4 فرزند فقط حق اولاد دریافت کنه. باید چیکارکرد؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام با توجه به بخشنامه ابلاغی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به کارگران اعم از مرد و زن هر تعداد که اولاد واجد شاریط ماده 89 قانون کار را داشته باشند، تعلق می گیرد.

مبلغ حق اولاد معادل تقریبا سه روز حداقل دستمزد است.

کارگر می تواند همکاری خود را ادامه دهد و پس از اخراج برای این بخش از مطالبات خود دادخواست در اداره کار ثبت نماید.

برای این کار لازم است کارگر با کارفرما تسویه ای امضا نکند و هیچ مدرکی دال بر تسویه حساب به ایشان ندهد.

با تشکر از همراهی شما