در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من از کارفرما شکایت کردم به دلیل پرداخت نکردن حق وحقوق قانونی وبیمه تامین اجتماعی اما آدرسی به غیر از آدرس مسکونی پدری ایشان ندارم به همین دلیل اداره کار شهرستان بندر انزلی بدون اطلاع دادن به بنده پرونده را بسته ومن درخواست نامه جهت آگهی در روزنامه را داده ام ولی هیچ ترتیب اثری داده نشده است برای 3سال کارکرد دردفتر نمایندگی بیمه دی هم نامه موجود می باشد هم شاهد که بیمه نامه برای آنها صادر کرده ام.

حال تکلیف بنده چیست مجددا دادخواست بدهم یا به استان بابت این کوتاهی مراجعه کنم وآیا مدارکم کافی می باشد.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

یکی از موارد رد دادخواست و مهمترین انها نداشتن نشانی و ادرس خوانده است .

اول مدارک و مستندات رو تکمیل کنید و بعد به مراجعه تخصصی غیر قضایی مراجعه کنید