در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید ممنون از لصف شما

ببخشید انگشت شصت من ۷ سانت هست چون شصت یک بنددارد از بند شصت پایین تر هست و حدود نیم سانت باقی مونده الان همکار داریم که این نیم سانت رو ندارد ولی ۳۶درصد گرفته اخه انقدر این نیم سانت مهم هست شصتی که از بند  قطع بشه فرقی با از ته شدن نداره کل کف دست با شصت کار میکنه نباشه خیلی سخته بخدا موندم به کی بگم برام سخت حتی یه دکمه ببندم مرسی از شما که منو تحمل ودرک کردین
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
سلام انگشت شست به دلیل اهمیت آن در میان انگشتان و زاویه آن با سایرین به عنوان انگشت اول شناخته میشود و دارای دو بند است

نقص عضو انگشت شست در صورت قطع کامل علاوه بر ده درصد دیه کامل دارای بیست درصد نقص عضو عدم کارایی میباشد.

با توجه به تفاوت میان آسیب ها و وسعت و میزان نقص عضو ها و کاهش یا عدم کارایی ، بهتر است این موارد با سایرین قیاس نگردد . پیشنهاد میگردد که در مشاوره نظریه کمسیون پزشکی و آخرین نظریه پزشکی قانونی ارایه گردد.

فراموش نکنیم برآورد نقص عضو ها ناشی از عدم کارایی اعضا و دریافت مبالغ خسارت هیچگاه نمیتواند جایگزین درست و کاملی در مقابل آسیب های بوجود آمده باشد و چراکه تالمات و ناراحتی ها و عدم توانایی انجام امور پس از این آسیب ها قابل سنجش با هیچ معیاری نیست .