در دیه و بیمه خودرو توسط (33,810 امتیاز)

سلام خسته نباشید ..حادثه ناشی از کار برام اتفاق افتاده و ۲ انگشت ۲ و ۳ چپ با کف دستم قطع شده ...دادگاه ۱۹/۲/۹۷ حکم محکومیت کارفرمارو صادر کرده

 دیه من چند تومن میشه؟؟

ممنونم از پاسخگوییتون

مربوط به این سوال: بعد از محکومیت کارفرما در حادثه حین کار چقدر زمان می برد تا رای دادگاه ابلاغ شود ؟

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی ..... بابت هرانگشت قطع شده ده درصد و در مجموع 20 درصد دیه ثابت است لذا از بابت قطع دوانگشت مبلغ معادل 462/000/000 ریال . از بابت قطع قسمتی از کف دست هم نسبتی ارش دارد که توسط پزشکی قانونی تعیین میگردد.