در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من راننده موتور بودم و با ماشین تصادف کردم و البته مقصر شناخته شدم.به دلیل نداشتن گواهینامه همه جا اسم برادر خودم را دادم حتی تو بیمارستان.چون فکر کردم چون گواهینامه ندارم بیمه تصادف تو بیمارستان شامل حالم نمیشه.حالا کار درستی کردم یا خیر؟اگر اسم خودم را میدادم چی میشد؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دوست عزیز

اگر قرار باشه به خاطر این تصادف شما رو بازداشت کنن چه کسی باید بازداشت بشه شما یا برادرتون؟

این کار شما در ماده ۶۱ قانون بیمه ثالث ۹۵ذکر شده و  مجازات

نود روز تا شش ماه حبس

جزای نقدی ۱تا۲میلیون تومان

۱۱ضربه تا ۳۰ ضربه شلاق

شش ماه محرومیت از فعالیتهای اجتماعی

رو میتونه برای شما به همراه داشته باشه .

همونطور که خودتون اشاره کردید درصورت رانندگی بدون گواهینامه و بروز حادثه علاوه برجریمه نقدی ۱۰۰هزارتومان تا ۱میلیون تومان  شما از حمایت بیمه گرتون هم تا اندازه ای محروم میشید . اگر در حادثه منجر به جرح یا فوت شما مقصر باشید ، بیمه گر تمام خسارت رو پرداخت میکنه اما بدلیل نداشتن گواهینامه تمام خسارت رو از شما ریکاوری یاباز پس میگیره .

طبق مفاد ایین نامه ماده ۳ ق ب ث۹۵ هم اگر بخواهید دیات و اروش راننده مقصر رو مطالبه کنید با عین حال که مستحق دریافت اون هستید ولی بعلت نداشتن گواهینامه از اون محروم میشید .