در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام.

من بیکاری هستم با bmi بالای 40 و بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی آسیا دارم. میخواستم ببینم برای هر بیمه اول باید خودمون هزینه رو بدیم بعد بیمه ها پرداخت میکنند یا از ابتدا بیمه هزینه ها رو تقبل میکنه؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز در ابتدا باید با نماینده خود در حوزه تکمیل درمان این بحث را مطرح نمایید چرا که روند تکمیل درمان در شرکت ها به دو صورت مختلف می باشد :

1.بیمار با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بدون نیاز به معرفی نامه و تنها با ارائه دفترچه بیمه بستری خواهد شد.

2.بیمار قبل از مراجعه به نماینده بیمه خود مراجعه کرده و پس از دریافت معرفی نامه به مرکز مورد نظر بستری خواهد شد.

در موارد بالا هزینه توسط شرکت بیمه پس از کسر فرانشیز پرداخت میگردد.

در صورتی که مرکز درمانی مورد نظر تحت قرارداد شرکت بیمه شما نبوده باشد پس از پرداخت هزینه توسط شخص بیمه گذار با ارائه مدارک پزشکی به شرکت بیمه هزینه آن به حساب شما واریز خواهد شد.