در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)

با سلام و احترام

من حدود 8 سال بیمه اجباری تامین اجتماعی دارم. همسرم هم بیمه عمر پارسیان هست.الان می خوام بیمه تکمیل درمان برای همسرم اقدام کنم. چند تا سوال دارم:

  1.  من شنیدم بیمه های تکمیل درمان نیاز به معرفی نامه دارند. من چون کارن آزاد هست و برای جاهای مختلفی کار می کنم نمی تونم معرفی نامه بگیرم. اکثرشون میترسن که معرفی نامه براشون دردسر بشه. چیکار باید بکنم؟
  2. آیا میتوانم از سوابق بیمه خودم با همسر استفاده و بیمه تکمیلی با دوره انتظار کمتر خریداری کنم ؟
  3.  زمان انتظار برای پرداخت هزینه ها در بیمه تکمیلی انفرادی و خانوار چند ماه هست ؟
  4.  و در نهایت با این شرایط اصلا برای من صرف می کنه هزینه بیمه تکمیلی بدم یا خیر؟

سپاس

ادمین: - در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

1-اگه بخواین از مراکزی که با شرکت بیمه قرارداد دارن سرویس بگیرین براتون بهتره که معرفی نامه دریافت کنین.

2-سوابق بیمه تکمیلی شما ارتباطی به همسرتون نداره.در صورتیکه بیمه تکمیلی برای همسرتون نیاز دارین میتونین پیام بدین تا براتون انجام بدم.

3-اگر فقط همسرتون رو بیمه کنین دوره انتظار برای ایشون 3 ماه و در صورتی که هر دو با همدیگه بیمه را ثبت نام کنین فاقد دوره انتظار هست.

4-مسلما" داشتن بیمه تکمیلی یرای شما نیاز و خوبه وخرید بیمه نامه هیچگاه هزینه نیست،بلکه سرمایه گذاری هست.

در صورتی که باز هم سوال دارین پیام بدین یا فرم زیر را پر نمایید تا با شما تماس گرفته بشه.

با تجدید احترام