در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام

من تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستم علاوه بر این بیمه تکمیلی ایران بدون سقف نیز می باشم به علت بیماری دیابت چربی خون و چاقی مرضی با بی ام ای بالای 40 نیاز به عمل متابولیک و جراحی معده دارم دکتر معالجم در بیمارستان خصوصی پارسیان این عمل را انجام می دهد ولی این بیمارستان فقط با بیمه ایران قرارداد دارد و طرف قرارداد با تامین اجتماعی نمی باشد هزینه عمل 26 میلیون براورد شده است. چه مقدار از هزینه عمل را تامین اجتماعی می دهد و چگونه؟ و اینکه ایا هنگام عمل باید کل هزینه را پرداخت کنم یا بیمه تکمیلی تقبل می کند
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که حداکثر سقفی که بیمه تامین اجتماعی در اعمال جراحی پوشش میده و پرداخت میکنه بین20% تا 30% از هزینه می باشد.

مابقی رو شما باید از بیمه تکمیلی تون دریافت کنین و با توجه باینکه پوشش بدون سقف دارین،میتونین با در دست داشتن دستور پزشک تون و بیمارستانی که میخواین در آن عمل بشین،به پزشک معتمد بیمه ایران مراجعه و میزان برآورد پرداخت هزینه از سوی بیمه تکمیلی تون و بیمه تامین اجتماعی رو جویا بشین.

با تجدید احترام