در سایر توسط
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

مدیرکل تأمین‌اجتماعی فارس از صدور دستور اداری به واحدهای اجرایی این سازمان برای اعمال دستمزد مقطوع مبنای کسر حق‌بیمه در سال‌جاری خبر داد.

عبدالکریم نباتی بااشاره به تصویب‌نامه شورای عالی کار درخصوص تعیین حداقل دستمزد روزانه سال 94، گفت: براساس این تصویب‌نامه و همچنین سایر سطوح دستمزدی، واحدهای اجرایی سازمان تأمین‌اجتماعی در سراسر کشور دستمزد مقطوع سال 94 را به هنگام دریافت لیست و حق‌بیمه اعمال می‌کنند.
وی با بیان اینکه حداقل دستمزد روزانه مبنای وصول حق‌بیمه بیمه‌شدگان مشمول قانون تأمین‌اجتماعی در سال 94 مبلغ 237هزار و475  ریال است، اظهار داشت: سایر سطوح دستمزدی نسبت به سال گذشته 17 درصد افزایش می‌یابد.
نباتی حداکثر دستمزد روزانه مشمول کسر حق‌بیمه در سال‌جاری را براساس مصوبات شورای عالی تأمین‌اجتماعی و هیأت امنای سازمان تأمین‌اجتماعی، 7برابر حداقل دستمزد روزانه و معادل  یک‌میلیون و 662 هزار و 325 ریال اعلام کرد و افزود : کار فرمایان محترم می توانند با دریافت جدول فعالیت های دارای دستمزد مقطوع  از لینک های زیر می توانید  از جزییات مبنای کسر حق‌بیمه کارکنان خود آگاه شوند و از ابتدای سال جاری آن را در لیست حق بیمه ارسالی به تامین اجتماعی مورد ملاک قرار دهند.

- دریافت فایل دستور اداری "دستمزد مبنای کسر حق بیمه سال 1394"

- دریافت راهنمای فعالیت های دارای دستمزد مقطوع روزانه مبنای کسر حق بیمه سال1394

- دریافت فایل "میزان دستمزد مبنای کسر حق بیمه سال 1394"