در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
پدر بنده چندین سال حق بیمه را اضافه ریخته است یعنی هم خودش ریخته هم کارفرما، حالا میخواستم بدونم این هزینه های که اضافه واریز شده تکلیفشون چی میشه؟
1 پاسخ
توسط
سابقه بیمه که همان یکبار محاسبه می شود. اما در خصوص حق بیمه واریزی نمی دانم!! اگر یکی دو ماه بود شاید توجیهی داشت! چرا که اگر ایشان جایی مشغول به کار بوده اند؛ نمی بایست بیمه خویش فرما (آن هم برای چند سال) پرداخت می نمودند.