در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با توجه به اینکه به ازای یک روز غیبت، یک روز از سابقه بیمه تأمین اجتماعی فرد کسر می گردد، چنانچه این کسر شامل غیبت های ساعتی نیز می شود نحوه محاسبه و اعمال آن چگونه است.

احتراماً، منظور از طرح سئوال این است که با توجه به روزانه بودن سوابق بیمه، کارفرما چطور می تواند غیبت های ساعتی را از سابقه بیمه تأمین اجتماعی افراد کسر کند. با تشکر
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
می تواند به ازای هر 7:20 کسر کار ، یک روز غیبت منظور نماید و لیست بیمه را نیز بر اساس آن ارسال نماید.