در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام

درشرکت خصوصی کار میکنم.

 آیا کسر حقوق مربوط به غیبت (غیبت از پیش اطلاع داده شده که بعلت اتمام مرخصی غیبت رد میشود) مشمول مزایا هم میشود؟

یعنی باید از کلیه مزایا اعم از بن و هزینه رفت و آمد و مسکن و حق جذب و ... مبلغی کسر گردد؟؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
به نسبت تعداد روزهای غیبت ، از حقوق و مزایای ماهیانه و حتی پایان خدمت و همچنین لیست بیمه کسر می گردد.